Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masaj anticelulitic, reflexoterapie, somatic, limfatic
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Maseur reflexoterapeut cu diploma de calificare si experienta de peste 7 ani, punct de lucru in Valu lui Traian, jud. Constanta, efectuez reflexoterapie (stimularea medianelor energetice si a punctelor de presiune din palme si talpi, terapie antica japoneza), masaj somatic, tratament pentru coloana vertebrala cu pietre vulcanice, masaj anticelulitic (cu instrumente de specialitate) si drenaj limfatic tuturor celor interesati.

Tratez prin aceste metode diferite boli si afectiuni: dureri articulare, de coloana vertebrala, cefalee, dureri de picioare, dureri menstruale, probleme de mobilitate, atacuri cerebrale, atacuri de panica, hipertensiune, probleme ale organelor interne si ale glandelor (oboseala cronica, dureri oculare, de inima, stomac, ficat, plamani si altele), aritmie, insomnii, varice, hemoroizi, probleme cu dependenta de alcool si tutun, stari anxioase, depresie, etc., astfel reducand sau eliminand complet uzul tratamentelor medicamentoase clasice.

Pachet masaj somatic+drenaj limfatic+reflexoterapie - 50 RON/ 75 minute.
Pachet masaj anticelulitic+peeling - 50 RON/ 75 minute.
Pachet reflexoterapie+tratament cu pietre vulcanice - 70 RON/ 75 minute.

Nu efectuez masaj de relaxare sau sportiv de forta, doar ce scrie mai sus!

Se stabilesc programari cu o zi, maxim doua inainte, prin apel telefonic la numarul 0720.578.256, valabil in GSM si WhatsApp.
Program de marti pana duminica, intre orele 10.00-20.15.
Din Gura in Gura